Виробник: LEGO
Модель: 10228
Наявність: Немає у наявності
Вік: 14+
Деталей: 2064
Фігурок: 6
Оригінальна назва: Haunted House
Старт продажу: 2012
28 999 грн
Детальніше

Будинок з привидами (Лего 10228) - найбільший набір «Винищувач монстрів», що складається з понад 2000 деталей. Цей ефектний набір, випущений у вересні 2011 року, складається з двох елементів: великого покинутого особняка і воріт з парою симетричних стін. Також, в наборі є ще шість мініфігурок: дві примари, лорд-вампір і наречена вампіра.

Великий особняк складається з трьох поверхів, кожен з яких прикрашений дивовижними деталями. Куди б ви не подивилися, все буде здаватися занедбаним.

На кожному поверсі є високі колони, кожна зі страшним обличчям, і в основному на першому поверсі до розбитих вікон прикріплені дошки, щоб запобігти цікаві погляди. Пара сухих кущів теж дуже хороша, тому що їх рідко можна знайти.

Є дві можливі двері, щоб увійти всередину: одна в головному вході, яка веде в хол, всередині якого є тільки сходи на другий поверх. Інший варіант - увійти через кухню.

На першому поверсі - спальна кімната з коричневого цегли і старий занедбаний шафа. Картини на стіні теж не в хорошому стані. З іншого боку - невелика кімната з місцем для пошти і маленьким сидінням.

Нарешті, на другому поверсі у нас є закинута кімната з безліччю речей, які давно не використовувалися, а також висувна драбина, щоб потрапити в неї з першого поверху. Завдяки простому механізму він легко відкриється. Є ящик для зберігання, кілька пляшок, чаша і навіть старий грамофон з двома пластинками.

Купуй LEGO в playzone.com.ua.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: