Виробник: LEGO
Модель: 21319
Наявність: Є в наявності
Вік: 16+
Деталей: 1070
Фігурок: 7
Оригінальна назва: Central Perk
Старт продажу: вересень 2019
Розміри: 382мм x 262мм x 94мм
5 499 грн
Детальніше

Конструктор Лего 21319 Друзі - новинка вересня 2019 року серії Ідеї.

  • Цей набір LEGO включає 7 нових мініфігурок для вересня 2019 року: Росс Геллер, Рейчел Грін, Чендлер Бінг, Моніка Геллер, Джої Трібіані, Фібі Баффі і Гюнтер.
  • Кафе Центральний Перк включає в себе головний гостинний куточок з диваном, кріслом, 2 стільцями і столом; зона обслуговування з цегляної кавоваркою, лічильником обслуговування, касовим апаратом, баночкою для печива з 2 елементами печива, елементом меню і іншими автентичними предметами; сцена для музичних вистав з диваном; додаткові місця і столи; 3 елементи стовпа зеленого кольору; підставка для парасольок з 2 зонтичними елементами; вікно з логотипом «Central Perk»; вхідні двері; і 2 цегельних студійних освітлювальних приладу з елементами напівпрозорого світла.
  • Зона відпочинку для зіркових персонажів шоу "Друзі" є знімною.
  • У кожної мініфігурки є свої власні елементи, натхненні серіалом, включаючи цегляну клавіатуру Росса, а так же: піднос Рейчел і кавову чашку, кекс Моніки, коробку для піци Джої, шматок піци і «чоловічу сумку», ноутбук Чендлера, Фібі гітара і мітла Гюнтера .
  • До будь-яких додатків для кафе відносяться: газета, 15 кавових чашок і знак «Зарезервовано», а також 3 вази і збірні квіти.
  • Цей конструктор Friends LEGO включає в себе 1079 предметів.
  • Набір поставляється з буклетом з інструкціями по збірці і інформацією про творця цього дивного набору і дизайнера LEGO.
  • Побудуйте цю колекційну іграшку Friends або відтворити ваші улюблені сцени з класичного американського комедійного серіалу.
  • Розмір в зібраному стані: 11х29х22 см.

playzone.com.ua - офіційне LEGO Ideas.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Схожі (1)