Виробник: LEGO
Модель: 21056
Наявність: Немає у наявності
Вік: 18+
Деталей: 2022
Оригінальна назва: Taj Mahal
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 382мм x 262мм x 118мм
4 699 грн
Детальніше

ЛЕГО були випущені в 2021 році новинки конструктора, які призначені для різної вікової категорії шанувальників захоплюючого проведення часу. Для тих, кому виповнилося 18 років, компанія підготувала унікальний набір з колекції пам'яток Taj Mahal (21056) серії LEGO Architecture. Комплект для побудови культової споруди складається з 2022 деталей, які дозволяють в найдрібніших подробицях відтворити мініатюрну копію Тадж-Махала. Можна довго насолоджуватися складанням архітектурного дива світу, мавзолею-мечеті, щоб в результаті отримати справжню модель грандіозної споруди, виконану в автентичному кольорі.

Достовірності колекційному комплекту надають такі деталі, як масивні купола, склеп, гробниця, надгробні пам'ятники, монументальні приміщення з арками і склепіннями. Готову конструкцію, що має такі розміри: 20х23х23 см можна поставити на чільне місце, щоб вона викликала захоплення гостей, нагадувала про подорожі, прикрасила офісне приміщення і стала зіркою колекції преміум-класу. Набір супроводжується буклетом англійською мовою, присвяченим історії Тадж-Махала, і ілюстрованої, покрокової інструкції, що спрощує процес складання.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Схожі (1)