Виробник: LEGO
Модель: 40422
Наявність: Є в наявності
Вік: 10+
Деталей: 108
Оригінальна назва: Frankenstein
Старт продажу: 2020
Розміри: 90мм x 120мм x 77мм
1 299 грн
Детальніше

Франкенштейн - це один з найвідоміших і улюблених багатьма монстрів, про який написано величезну кількість оповідань і знято стільки ж фільмів. А тепер фігурка з Франкенштейном може поповнити вашу колекцію Lego серії Brick Headz. Однією з головних особливостей моделі і її відмінністю від інших наборів із серії є те, що фігурка виконана не кольоровий, а чорно-білої. Створюється враження, що персонаж тільки вийшов зі старого фільму. Зовні модель дуже схожа на класичну версію монстра Франкенштейна: строгий костюм, короткі і чорні немов смола волосся, шрам на голові і блискучі болти, що стирчать з шиї.

  • Модель виглядає дуже стильно, тому її можна використовувати в якості прикраси інтер'єру;
  • Фігурка прекрасно поєднується з деякими іншими зловісними «наборами» серії Brick Headz, наприклад, вона відмінно виглядає поряд з Будинком з наведених;
  • Незважаючи на досить швидку збірку, в процесі складання отримуєш море задоволення, особливо коли бачиш кінцевий результат.

    У набір входить 108 деталей. Збирати конструктор можна одному або в компанії друзів. Використовувати його рекомендується дітям старше 10 років, так як в наборі є дрібні елементи. Якщо комбінувати фігурку Франкенштейна з іншими наборами, то можна створити свою унікальну колекцію Лего.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: