Виробник: LEGO
Модель: 40436
Наявність: Немає у наявності
Вік: 10+
Деталей: 134
Оригінальна назва: Lucky Cat
Старт продажу: 2020
Розміри: 140мм x 120мм x 60мм
1 999 грн
Детальніше

«Кіт удачі» - це традиційний китайський персонаж. Ця чарівна фігурка входить в колекційну серію Lego Brick Headz. Такий набір стане чудовим подарунком на китайський Новий рік, а також його можна використовувати для ігор або поповнення своєї колекції Лего. У зібраному вигляді кіт має кумедні вуса, милі вушка і дуже добрі очі. Незважаючи на невелику кількість дрібних деталей, виглядає фігурка цілком гармонійно і привабливо. Головною особливістю моделі є спеціальний важіль на спині, за допомогою якого можна піднімати і опускати лапу кота.

  • Фігурка встановлена ​​на стійку пластину, що дозволяє використовувати її для ігор або поставити на полиці в якості прикраси;
  • «Кіта удачі» можна комбінувати з іншими фігурками серії Brick Headz, створюючи тим самим унікальну колекцію;
  • Це хороший і дуже символічний подарунок, який приносить удачу і просто радує око.

    Висота фігурки 8 сантиметрів, а складається вона з 134 елементів. Оскільки в наборі є багато дрібних деталей, його не рекомендується давати дітям молодше 10 років. Збірка фігурки проходить досить швидко і без складнощів. Але за цей час встигаєш отримати багато задоволення, особливо коли бачиш кінцевий результат. Збирати «Кота удачі» можна самому, а також в компанії друзів або родичів. Для дитини ж подібний подарунок може стати чудовою можливістю проявити старанність і самостійно зібрати собі іграшку.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: