Виробник: LEGO
Модель: 60112
Наявність: Немає у наявності
Вік: 5+
Деталей: 376
Фігурок: 3
Розміри: 380мм x 260мм x 70мм
1 299 грн
Детальніше

Оригінальне Лего 60112 Пожежна машина з брандспойтом з серії Сіті. Величезна вантажівка призначений для гасіння пожеж будь-якої складності. Його корпус виконаний з контрастних червоно-білих деталей. Спереду розташовується простора кабіна, в якій може розміститися не тільки водій, але і його кохана гуртка. Щоб розглянути інтер'єр більш детально, достатньо зняти частину даху з номером пожежної бригади і сигнальними вогнями. Всередині Ви знайдете зручне крісло, приладову панель і рульове управління. Крім того кабіна обладнана безліччю реалістичних деталей, таких як протитуманні фари, автомобільний номер, радіаторна решітка, міцні поручні для пожежних і прозорі стекла, встановлені не тільки спереду, але і з боків. Також за місцем водія організований вантажний відсік, в якому дуже зручно перевозити рацію або вогнегасник.

Головною особливістю пожежної машини є те, що вона має витягнуту підвіску, що служить надійним і в той же час маневреним кріпленням для транспортировочной платформи. Це дуже важливо, коли мова йде про боротьбу з вогнем на вузьких міських вулицях або в густонаселених житлових кварталах. Але сьогодні допомога пожежників потрібна була на околиці міста. Зайнялося технічне приміщення недалеко від шосе. Щоб дістатися до полум'я, яке охопило верхні поверхи, пожежні піднімають драбину і розгортають її строго в бік будівлі. Потім висувають виносні опори, що перешкоджають перекиданню платформи під час роботи. Один з пожежників піднімається нагору і направляє потужний струмінь води точно в ціль, а другий, озброївшись сокирою і вогнегасником, біжить всередину будинку, щоб локалізувати загоряння внизу. Така злагоджена робота швидко приносить плоди - пожежа згашена, і жителям Лего-міста більше нічого не загрожує.
Розмір машини в зібраному вигляді становить 7х13х5 см, розмір транспортировочной платформи - 9х24х4 см.
У надорі 3 мініфігурки пожежних, а також аксесуари: захисні каски, кисневі балони, сокира, вогнегасник, переносні загородження, ящик, рація, кружка, язики полум'я і краплі води.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: