Виробник: LEGO
Модель: 31120
Наявність: Є в наявності
Вік: 9+
Деталей: 1426
Фігурок: 3
Оригінальна назва: Medieval Castle
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 480мм x 378мм x 94мм
4 299 грн
Детальніше

Подорож в минуле - що може бути більш захоплююче, тим більше, якщо це Середньовіччя, де є замки, лицарі і літаючі дракони. З конструктором ЛЕГО такі захоплюючі подорожі цілком здійсненні. Досить подарувати дитині, якій виповнилося 9 років, ефектний універсальний будівельний набір Medieval Castle (31120) серії LEGO Creator 3 в 1. За допомогою 1426 деталей і покрокової інструкції, що входить в комплект, вибудовується справжній середньовічний замок. Конструкція доповнюється елементами, що додають їй реалістичності і збільшують можливості рольової гри. Ворота замку відкриваються і утримуються ланцюгами. Сам замок має кілька веж і оглядових вишок, на які можна помістити фігурки, щоб вони попереджали появу ворога.

Поруч є робоча водяний млин, всередині знаходяться королівські покої, в'язниця для неслухняних городян, кузня. Вхід в замок охороняють лицарі в обладунках і зі списами, а на вежах майорять прапорці. Головне не пропустити вогнедишного дракона, готового напасти на замок, фігурка якого, як і трьох людських персонажів, а також курчат і щури входить в набір. Награвшись з замком, перебудуйте його в ярмаркову площу, де стоять торговці, є квітуче дерево і млин. А можна спорудити замкову вежу, до дверей якої ведуть високі щаблі, а поруч розмістилася катапульта. Придумуйте свої історії, втілюйте творчі ідеї, конструюючи нові споруди. У зібраному вигляді модель має такі розміри, зручні для ігрового процесу: 26х31х28 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: