Виробник: LEGO
Модель: 10295
Наявність: Є в наявності
Вік: 18+
Деталей: 1458
Оригінальна назва: Porsche 911
Старт продажу: березень 2021
9 999 грн
Детальніше

Настав час виїхати від турбот, проблем і тривог ... виїхати на новенькому Porsche 911. І в цьому вам допоможе унікальний набір ЛЕГО 10295.

Неповторний стиль Порше.

Щоб зібрати конструктор, для початку слід визначити яку модель автомобіля вам хочеться отримати - Turbo або Targa. Перша відрізняється потужним турбонадувні двигуном, для якого не існує обмежень в швидкості, а друга славиться легендарної дугою і знімним дахом.

При цьому обидві моделі відрізняються неймовірною реалістичністю. Створюється враження, що кожна лінія, кожна деталь, кожен гвинтик знаходиться точно на своєму місці. Культовий бампер, фари похилих, відомий у всьому світі логотип, номерні знаки - все це вражає уяву з першого ж погляду.

Але найцікавіше приховує інтер'єр автомобіля. Тут є повністю працює кермо, коробка передач, аварійне гальмо і навіть нахиляються крісла в темно-помаранчевих і горіхових тонах. Крім того, під капотом цього звіра можна виявити класичний опозитний 6-циліндровий двигун з повітряним охолодженням. Все як у справжньому Porsche 911.

Набір LEGO 10295 Porsche 911 складається з +1458 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. Вони зроблені з високоякісного пластику, тому не бояться падінь, подряпин і інших неприємностей. Більш того, навіть після довгих років експлуатації кольору конструктора будуть все такими ж яскравими і насиченими, як після покупки. Зібрана модель має більше 10 см у висоту, 35 см в довжину і 16 см в ширину. Вона стане відмінною прикрасою домашнього інтер'єру або робочого місця.

Якщо вам вже не терпиться зібрати і сісти за кермо Porsche 911, тоді швидше за залишайте заявку на сайті або за телефоном гарячої лінії.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Схожі (1)