Виробник: LEGO
Модель: 43196
Наявність: Є в наявності
Вік: 6+
Деталей: 712
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Belle and the Beast's Castle
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 378мм x 354мм x 70мм
4 999 грн
Детальніше

Мультфільми Діснея, завжди такі барвисті, позитивні, добрі, подобаються і дорослим, і дітям, які люблять їх не просто дивитися, а й розігрувати запам'яталися сценки. Рольові ігри отримають нові можливості з вихідними влітку наборами ЛЕГО, призначеними для дітей різної вікової категорії. Модель Belle and the Beast's Castle (43196) серії LEGO Disney підійде для діток старше 6 років, які відчують себе здатними будівельниками з друкованою, покроковою інструкцією. Набір «Белль і замок Чудовиська» включає в себе 520 деталей, з яких можна зібрати яскравий палац з балконами і верандою, з колонами та прапорами, а також різними атрибутами. Також є дві фігурки Белль, лялька принца, який може перетворюватися на чудовисько завдяки наявності знімної голови.

Дитина може запрягти коня, що везе віз з овочами, в сідлі якої сидить юна, проста дівчина Белль. Вона спілкується з зачарованим принцом, який змінює свій вигляд, і перетворюється сама в прекрасну принцесу. Для цього її можна встановити на обертову платформу веранди. Передня стінка замку знімається, щоб діти могли досліджувати кімнати. Можна побачити бібліотеку, де чудовисько читає книгу сидячи в кріслі, зону відпочинку або місце, де зберігається магічну квітку. Веселощів грі надають і такі деталі, як домашнє начиння, на зразок годин, грубки, свічки і чашки з намальованими особами. Розміри замку в зібраному вигляді складають: 27х32 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: