Виробник: LEGO
Модель: 43192
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 237
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Cinderella’s Royal Carriage
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 354мм x 191мм x 59мм
1 699 грн
Детальніше

Яка дівчинка не мріє бути принцесою, що не уявляє себе в ролі казкової героїні? Подаруйте дитині трохи казки з серією конструктора ЛЕГО Принцеси Disney. Приголомшливо барвистий, деталізований ігровий набір по-справжньому захопить дитину, надихне на придумування своїх історій, розвине уяву. Особливо, якщо це найпопулярніша, стала культовою казка «Попелюшка». Унікальна функціональна модель Cinderella's Royal Carriage (43192) серії LEGO Disney підійде для дітей старше 6 років, які зуміють самостійно, використовуючи ілюстровану рекомендацію по збірці, побудувати конструкцію.

У комплект набору «Королівська карета Попелюшки» входить 237 елементів, включаючи мініатюрні фігурки таких персонажів: Попелюшки, яка зібралася на бал в розкішній сукні, доброї феї з її чарівною паличкою, двох білих коней, запряжених у карету, і одного маленького мишеняти. Відмінні аксесуари зроблять гру цікавіше, розширять простір для творчих ідей. Ефектна модель конструктора складається з шикарною, королівської карети з підніжкою, великим вікном і кріслом, куди можна посадити Попелюшку. Також є кришталеві черевички, за якими принц зможе дізнатися Попелюшку, що росте на грядці гарбуз, лист із запрошенням на бал і скриня зі скарбами, що встановлюється в задній частині карети. Розмір карети з упряжкою коней становить 13х27х9 см. Використовуючи спеціальний додаток можна візуалізувати модель, збільшувати масштаб для полегшення процесу будівництва.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: