Виробник: LEGO
Модель: 10957
Наявність: Немає у наявності
Вік: 1,5+
Деталей: 14
Оригінальна назва: Fire Helicopter & Police Car
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 185мм x 170мм x 125мм
299 грн
Детальніше

ЛЕГО ДУПЛО - це все свято і радість для самих маленьких шанувальників дивовижного конструктора. Улюблена серія малюків поповниться відразу декількома моделями. Однією з них є пожежний вертоліт і поліцейська машина, які входять в один набір, призначений для діток старше півтора років. My First Fire Helicopter and Police Car (10957) LEGO DUPLO є рятувальні транспортні засоби, наділені захоплюючими функціями. З 14 деталей за допомогою карток, на яких зображена модель в повну величину і в зібраному вигляді, дитина зможе самостійно, або користуючись допомогою дорослих скласти іграшку. Барвисті деталі зручно тримати маленькими ручками, з'єднувати їх, розвиваючи дрібну моторику, проявляючи творчий інтерес і фантазію.

З вертольотом і машинкою, в кабінах яких сидять намальовані рятувальники, можна придумувати захоплюючі історії. Розвиваючий набір допоможе дитині вивчити кольори і форми, правильно компонувати блоки і вибудовувати чудову іграшку. А вертоліт з обертовим пропелером, що рухається машинка на колесах і безшумної сиреною, стануть відмінними супутниками для активного дитини, дозволяючи ненав'язливо навчатися і зміцнювати емоційні навички. Розміри поліцейської машини в зібраному вигляді: 8х10х5 см, а пожежного вертольота: 9х10х6 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: