Виробник: LEGO
Модель: 10945
Наявність: Є в наявності
Вік: 2+
Деталей: 19
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Garbage Truck and Recycling
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 262мм x 282мм x 95мм
1 499 грн
Детальніше

ЛЕГО не забуває дивувати своїх шанувальників, в тому числі і самих маленьких, оригінальними новинками популярних серій. Для дітей від 2 років, був підготовлений особливий, універсальний і функціональний набір Town Garbage Truck and Recycling (10945) серії LEGO DUPLO, який порадує малюків своїм яскравим виглядом і широкими можливостями для гри. Дітям подобається спостерігати, як справжній сміттєвоз завантажує з контейнерів відходи, грюкають металевими баками. Тепер вони самостійно можуть придумати сюжет для гри, пов'язаної зі сміттєвозом і переробкою. Дітям напевно будуть цікаво приєднатися до двох мініфігурки у вигляді сміттяра і хлопчика, і допомогти їм сортувати відходи за кольором.

Це посприяє не лише доброму розвитку дрібної моторики, а й навчить кмітливості, визначенню і відповідності колірної гами, турботі про навколишнє середовище і стан екології. Для цього в наборі є сміттєві пакети, відра з кришками, мітла, вантажна машина, куди можна ставити наповнені баки, і вивантажувати їх, скориставшись функцією перекидання. Зібрати конструкцію, яка має розміри 11х15х7 см, допоможе інструкція з зображеннями.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: