Виробник: LEGO
Модель: 10953
Наявність: Немає у наявності
Вік: 1,5+
Деталей: 8
Оригінальна назва: Unicorn
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 185мм x 170мм x 125мм
399 грн
Детальніше

Яскравий, цікавий ігровий набір ЛЕГО DUPLO в вигляді однорога, буде із захопленням прийнятий дітками старше півтора років. Це улюблена казкова іграшка, напевно всіх малюків, представлена ​​в яскравій подарунковій упаковці. Невеликого розміру блоки без гострих кутів зручно лягають в маленькі ручки. І діти зможуть самостійно або за допомогою батьків вчитися будувати, компонувати деталі, яких в наборі ЛЕГО ДУПЛО Мій перший єдиноріг всього 8 штук. Чудова іграшка викличе у дітей інтерес до творчого процесу, розвине навички конструювання і дрібну моторику.

Ігровий набір для самих маленьких LEGO DUPLO My First Unicorn (10953) стане відмінним інструментом для вивчення базових форм і кольорів. А щоб легше було збирати паровозик на коліщатках, на якому їде єдиноріг, дитина може розглядати картки із зображенням зібраної моделі. До двох візків зручно прикріплювати фігурки або від'єднувати їх, що стане радісним заняттям для дітей. На паровозик можна встановити дві різні за величиною і кольором зірки і веселку, а також забавного, усміхненого Единорожки. У зібраному вигляді розміри моделі складають 13х23х6 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: