Виробник: LEGO
Модель: 10972
Наявність: Є в наявності
Вік: 2+
Деталей: 32
Оригінальна назва: Wild Animals of the Ocean
Старт продажу: червень 2022
Розміри: 282мм x 262мм x 95мм
789 грн
Детальніше

Безмежні веселощі в океані з конструктором LEGO DUPLO Wild Жителі океану (10972) дарує люблячим рибок дошкільникам нескінченну практичну розвагу з морськими істотами в їхньому природному середовищі.

  • Практична гра. Барвистий ігровий набір включає дорослого кита і його дитинча, тропічну рибу і черепаху, яких малюки можуть легко брати в руку, а також тривимірний підводний ігровий килимок.
  • Навчання в ігровій формі. Оскільки дошкільнята насолоджуються нескінченними рольовими іграми з морськими тваринами, вони також розвивають свої соціальні, когнітивні навички та дрібну моторику.
  • Подарунок для дошкільнят. Заохочуйте пристрасть дитини до морських істот за допомогою цього веселого подарунка на день народження, свято або будь-який інший день для дітей віком від 2 років та старших.
  • Розміри ігрового килимка більше 24 см заввишки, 26 см завширшки і 24 см завглибшки. Печера з коралами: понад 19 см заввишки, 6 см завширшки і 18 см завглибшки.

Купуй LEGO в playzone.com.ua.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: