Виробник: LEGO
Модель: 41679
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 326
Фігурок: 3
Оригінальна назва: Forest House
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 282мм x 262мм x 59мм
1 599 грн
Детальніше

Розвивайте творчу уяву своїх дітей за допомогою нових наборів конструктора ЛЕГО, радуйте їх такими чудовими подарунками як модель «Лісовий будинок». Діти, які досягли 6 років, будуть у захваті, займаючись захоплюючим будівництвом Forest House (41679) серії LEGO Friends. А склавши конструкцію і розглянувши наявність атрибутів для активного, веселого відпочинку на природі, візьмуться фантазувати і в ігровій формі реалізовувати творчі ідеї. Яскравий барвистий будинок має кілька кімнат, які так цікаво досліджувати. На другому поверсі, куди можна піднятися по сходах, знаходиться спальня, а зовні на відкритому балконі розташувалася кухня, де Мія готує свою сім'ю напої.

Є приналежності для барбекю, на якому можна посмажити хот-дог і полити його кетчупом. А в патіо, сховався під навісом, можна відпочити на дивані. На першому поверсі будинку знаходиться туалет і умивальник, а під самим дахом, яка розчиняється по обидві сторони для зручності гри, можна зробити зачіску. Ігровий процес не обмежується одним будинком, а 326 деталей включають в себе мініфігурки двох подруг, які приїхали в лісовій будинок, маленької дівчинки і ручного єнота. Також є каяк, весло і річка, по якій одна з туристок, надівши рятувальний жилет відправитися в подорож. Конструкція має компактні розміри: 18х19х11 см

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: