Виробник: LEGO
Модель: 41677
Наявність: Є в наявності
Вік: 5+
Деталей: 93
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Forest Waterfall
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 144мм x 122мм x 61мм
399 грн
Детальніше

Влітку завжди хочеться переміститися з задушливого міста куди-небудь на природу. І особливо весело буде взяти з собою при цьому цікаву іграшку, таку як конструктор ЛЕГО, що дозволяє придумувати різні сюжети. Приємним сюрпризом для дітей від 5 років стане новий будівельний набір Forest Waterfall (41677) серії LEGO Friends. Не завжди є можливість потрапити до водойми в жаркий день. А з моделлю «Лісовий водоспад» можна опинитися в приємній прохолоді і тіні дерев. Саме туди вирушили подружки з Хартлейк-Сіті Олівія і Андреа, мініфігурки яких входять до складу набору. З 93 деталей діти зможуть побудувати дивовижне місце природи, де спокійно розгулюють білочки і не бояться людей.

Швидку річку подруги долають по прокладеним мостом, щоб помилуватися підвісним водоспадом, за яким можна виявити дорогоцінний камінь. Дівчатка розпалили багаття, щоб посмажити на ньому зефір, нанизані на палицю, потім каштаном погодували білку, виманивши її з будиночка на дереві. Олівія взяла бінокль, щоб розглянути околиці, а Андреа вирішила здатися на самокаті. Діти можуть самі придумувати свої історії, пов'язані з такою локацією як природа, влаштовувати рольові ігри. Модель конструктора має розміри: 7х16х7 см, і доповнюється інструкцією, що полегшує процес складання.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: 8_March_2022