Виробник: LEGO
Модель: 41448
Наявність: Є в наявності
Вік: 7+
Деталей: 451
Фігурок: 3
Оригінальна назва: Heartlake City Movie Theater
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 480мм x 282мм x 61мм
1 999 грн
Детальніше

Компанія ЛЕГО підготувала для дітей дивовижний подарунок, який перенесе їх у чарівний містечко Хартлейк-Сіті, де відбудеться прем'єра нового фільму. Уже розстелена червона килимова доріжка, на яку скоро вийдуть кінозірки, а глядачі збираються в чергу за квитками. Цікава гра серії LEGO Friends захопить незвичайним набором Heartlake City Cinema (41448). Оригінальна модель являє собою кінотеатр Хартлейк-Сіті, виконаний у вінтажному стилі. Для більшої реалістичності, в конструктор входять різні атрибути. Це каса, де продають квитки, кіоск, в якому продавець пропонує поп-корн, чашки для солодощів і стакани з газованою водою, грошові банкноти і ручка.

Ігровий набір призначений для дітей від 7 років і складається з 451 деталі, включаючи мініатюрні фігурки. З персонажами гра буде веселіше, тим більше, якщо це починаюча зірка в розкішній сукні, готова роздавати автографи, і її фанатка Андреа, яка тримає в руках квиток на прем'єру. Функціональна конструкція за рахунок зручних петель дозволяє відкрити кінозал для VIP клієнтів з ексклюзивними місцями. Можна насолоджуватися переглядом фільму на екрані, який пристосований для індивідуального сеансу. Екран досить повернути, щоб встановити туди мобільний телефон. Усаджуйте персонажів в комфортні крісла і влаштовуйте свій сеанс, відчуваючи себе режисером, кінозіркою або глядачем. Унікальний набір надихне дітей на рольові ігри, розширить світ творчості, допоможе придумувати свої історії. Розміри видовищною моделі в зібраному вигляді складають: 17х27х19 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: LEGOXMAS