Виробник: LEGO
Модель: 41662
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 41
Фігурок: 1
Оригінальна назва: Olivia's Flamingo Cube
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 210мм x 157мм x 52мм
319 грн
Детальніше

Діти завжди хочуть грати, навіть якщо знаходяться не вдома, а десь в дорозі з батьками або на відпочинку. А щоб ігри проходили веселіше і цікавіше, компанія ЛЕГО підготувала для маленьких любителів творчості унікальний подарунок - портативний набір конструктора. Серія LEGO Friends користується популярністю у дітей, дозволяючи розвивати уяву, придумувати захоплюючі сюжети. Новий набір Olivia's Flamingo Cube (41662) серії LEGO Friends напевно викличе захоплення юних шанувальників конструктора і Хартлейк-Сіті. Куб фламінго Олівії порадує новими можливостями, оскільки оснащений приголомшливими аксесуарами, з якими гри стануть ще більш захоплюючими. З таким ігровим набором, призначеним для дітей від 6 років, нудьгувати не доведеться.

Модель являє собою рожеву шкатулку, з намальованою на фасаді головою фламінго і стирчать зверху тканинними пір'ям. Валіза легко відкривається, перетворюючись в локацію, де водяться дивні птахи, ростуть пальми і дивовижні квіти. І звичайно, мандрівниця Олівія захоче зафіксувати побачену красу джунглів, тому захопила з собою фотоапарат на штативі. Всі аксесуари міцно кріпляться до основи відкритого футляра, тому не падають під час гри. Переносний комплект складається всього з 41 елемента, включаючи фігурку Олівії і маленької жаби. Також в підручний ігровий набір входять аксесуари для сцени біля озера, зростаючий кавун і його скибочку, який можна вкласти в руку Олівії. Розміри яскравого валізки складають 11х8 см, що дозволяє зручно розміщувати іграшку навіть в невеликій сумці.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: