Виробник: LEGO
Модель: 41445
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 304
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Vet Clinic Ambulance
Старт продажу: березень 2021
Розміри: 354мм x 191мм x 70мм
1 499 грн
Детальніше

Всі батьки намагаються з дитинства прищепити дітям любов до тварин. З конструктором «Машина швидкої ветеринарної допомоги» малюки навчаться піклується про вихованців, співпереживати їм і допомагати. Відчувши себе справжніми рятувальниками, маленькі ветеринари зможуть розгорнути справжню клініку для тварин. Оригінальне дерево з деталей LEGO надійно кріпиться до спеціальному майданчику. Воно стане одним з епіцентрів розвитку подій.

За милої рожевої сходах рятівник зможе забратися на високий стовбур і врятувати маленького кошеняти. Тварини можуть переміщатися по дереву в пошуках затишного містечка. Доктор із задоволенням погодує і вилікує звірів в своєму функціональному автомобілі. Всі частини набору 41445 складаються з безлічі дрібних деталей, які малюкові необхідно зібрати.

Під час складання активно розвивається уяву дитини, дрібна моторика. У кожному русі проявляється фантазія малюка - він самостійно створює свій ветеринарний куточок, розміщує ляльок на свій розсуд, розробляючи власний сюжет подальшої історії.

  • У комплекті колекції Friends є дві симпатичні лялечки - доктор ветеринар і рятувальник;
  • Вони дбають про здоров'я трьох міні тварин, фігурки яких додаються до набору;
  • Завдяки рухливим елементам гра оживає. Малюк може реалізувати різні сюжети, які напевно приведуть його в захват;
  • Велика кількість дрібних аксесуарів робить розвага ще більш цікавим. Малюк може розчесати тварин, нагодувати їх морквою або молоком, вилікувати від хвороби;
  • Машина з відкриваються дверима в середині зберігає цілий світ незвіданих предметів, з якими малюк познайомитися під час гри.

Компактний набір з колекції ФРЕНДЗ стане відмінним розвагою для дітей старше 6 років. Гра з 304 елементів надовго займе малюка, перенесе його в світ пригод і добрих справ.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: