Виробник: LEGO
Модель: 21168
Наявність: Є в наявності
Вік: 8+
Деталей: 287
Фігурок: 4
Оригінальна назва: The Warped Forest
Старт продажу: березень 2021
Розміри: 354мм x 191мм x 59мм
2 599 грн
Детальніше

Дивовижний конструктор із серії Minecraft наверянка справить враження на дитину. Яскраве поєднання помаранчевих, блакитних, червоних відтінків гармонійно підкреслює оригінальність фантастичного лісу. Безліч ярусів, нестандартні форми дозволять розігратися фантазії малюка. Гра заснована на пригоди улюблених супергероїв, яких так люблять діти. Дрібні аксесуари надають набору реалістичності, велика кількість різних деталей сприяє розвитку творчого мислення.

Оригінальна конструкція дає можливість створити справжній вибух, адже в конструкторі є бомба з детонатором! З набором «Спотворений ліс» від LEGO малюк порине в улюблену відеогру, відчує себе героєм захоплюючого сюжету.

  • У конструкторі є чотири ляльки супергероя;
  • Маленькі аксесуари виглядають, як справжні вибухівки;
  • Конструкція набору дозволяє дітям самостійно придумувати різні форми будівель, організовувати майданчик на свій розсуд;
  • Ляльки стійко стають в будь-якій точці конструктора;
  • Деякі елементи можуть рухатися при натисканні на певні точки.

Гра напевно сподобається дітям старше восьми років. Вона складається з 287 різноманітних елементів. Набір 21168 - це нестандартна комбінація барвистих елементів, точкових деталей і інтригуючого сценарію. Діти самостійно розіграють свій сюжет, задіявши максимум вигадки і фантазії. З конструктором «Спотворений ліс» дозвілля малюка перетворитися в чудове пригода. Точне збіг відтінків і форм з ілюстраціями в популярній відеогрі призведе в захват будь-яку дитину.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: