Виробник: LEGO
Модель: 71730
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 61
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Epic Battle Set - Kai vs. Skulkin
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 210мм x 210мм x 46мм
1 199 грн
Детальніше

Юні шанувальники ЛЕГО Ніндзяго люблять розігрувати масштабні битви, коли в битві сходяться добрі і злі персонажі. А щоб творча гра стала ще цікавіше і більш видовищною, виходять нові моделі популярної серії конструктора. Функціональний, вражаючий набір Epic Battle Set - Kai vs. Skulkin (71730) серії LEGO NINJAGO стане відмінним подарунком для дитини від 6 років, який зможе відчути себе справжнім будівельником, і надихає на створення захоплюючих ігрових сюжетів. У «Епічний бойовий комплект - Кай проти Скулкіна» входить 61 деталь, в тому числі дві мініатюрні фігурки одвічних супротивників. Це позитивний герой, червоний ніндзя, Майстер Вогню Кай, і його візаві - скелетне істота Скулкін, який прибув з підземного світу.

Легендарна битва між Каєм і Кістяком почнеться, як тільки будуть побудовані супутні декорації у вигляді зібраного з кубиків храму і бойова платформа. Встрибуйте разом з Каєм на обертову платформу, щоб перемогти ворога, який готовий застосувати всі свої здібності, і намагається отримати бажане зброю, також входить в набір. Побудувати конструкцію допоможе ілюстроване керівництво по збірці. Розміри створеного храму складають 3х12х6 см. Пригоди в вигаданому світі стануть ще більш захоплююче, а бойові дії ефектніше, якщо поєднати набір з іншими моделями серії LEGO NINJAGO, запросити друзів для рольових ігор та розвитку веселих баталій.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: