Виробник: LEGO
Модель: 71739
Наявність: Є в наявності
Вік: 9+
Деталей: 725
Фігурок: 7
Оригінальна назва: Ultra Sonic Raider
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 540мм x 282мм x 59мм
6 999 грн
Детальніше

Пригоди, вічна битва добра і зла, відважні герої, що борються з небезпечними ворогами - все це приваблює дітей різного віку. Тому ЛЕГО Ніндзяго і користується такою популярністю, дозволяючи хлопцям самим стати учасником легендарного протистояння, приміряти на себе роль будь-якого персонажа. Кожна дитина буде щасливий отримати в подарунок такий виходить цього літа набір, як Ultra Sonic Raider (71739) серії LEGO NINJAGO, який підійде для складання та гри дітьми від 9 років. «Ультра Соник Рейдер» порадує багатофункціональним транспортним засобом, яке можна моделювати в 4 різних варіантах.

Потужний, унікальний автомобіль легко розбирається на реактивний літак з кабіною, де поміщається стрілок, мотоцикл і два всюдихода. У кожному транспорті передбачено місце для посадки персонажа, щоб сталася дійсно захоплююча, масштабна битва. Тим більше кожна мініфігурка оснащена відповідним знаряддям. У комплект входять сім фігурок позитивних і негативних героїв. Це ніндзя Коул, Джей, Зейн, Кай, і їхні вороги Раттл і Мезмо - воїни змії. У наборі йде і колекційна фігурка - золотий Зейн Спадщина, і підставка під неї. Для складання моделі, що складається з 725 деталей, можна використовувати друковану інструкцію з поетапними зображеннями.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: