Виробник: LEGO
Модель: 75253
Наявність: Є в наявності
Вік: 8+
Деталей: 1177
Оригінальна назва: Droid Commander
Старт продажу: вересень 2019
Розміри: 91мм x 540мм x 282мм
13 999 грн
Детальніше

Конструктор Лего 75253 Командир загону дроїд - новинка вересень 2019 серії Зоряні Війни.

  • Діти навчатимуться кодувати і розвивати творчі навички вирішення проблем, граючи в цю інтерактивну іграшку STEM з 3-ма збірними дроїдамі LEGO Star Wars і більше 40 інтерактивними місіями.
  • Цей технологічний конструктор LEGO Star Wars для дітей включає в себе датчик кольору і відстані, інтерактивний мотор, Move Hub і +1177 предметів - цього достатньо, щоб зібрати 3 симпатичних фігурки LEGO R2-D2, Gonk Droid і Mouse Droid. Зверніть увагу, що одночасно можна використовувати тільки одну складальну модель, використовуючи який входить до комплекту Move Hub, керований через Bluetooth.
  • Збірні реквізити включають ракетні прискорювачі, катапульту, шутер з тортом, мішень, кольоровий декодер, перешкоди і багато іншого.
  • Набір призначений для діти у віці від 8 років. Зібрати роботів можна за допомогою безкоштовного додатку LEGO BOOST Star Wars, прикріплювати інструменти та зброя і втілювати їх в життя для вирішення веселих і складних завдань за допомогою простої у використанні середовища програмування.
  • Ця чудова ідея для Різдва, дня народження або подарунка для будь-якого випадку включає незабутні персонажі, локації, звуки і музику з епізодів I-VI кіносаги з фільму «Зоряні війни».
  • Дройд R2-D2 має розміри: 20х10х14 см.
  • LEGO Gonk Droid: 18х16х9 см.
  • LEGO Mouse Droid: 14х17х9 см.

Безкоштовний додаток LEGO BOOST Star Wars Droid Commander доступний для пристроїв на iOS, Android і Fire. Запитайте у батьків дозвіл перед виходом в інтернет. Перевірити сумісність вашого пристрою можна на сторінці LEGO.com/devicecheck.

playzone.com.ua - офіційне LEGO Star Wars.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: