Виробник: LEGO
Модель: 75293
Наявність: Немає у наявності
Вік: 9+
Деталей: 932
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Resistance I-TS Transport
Старт продажу: жовтень 2020
Розміри: 378мм x 354мм x 94мм
4 299 грн
Детальніше

Виходьте на борт цього приголомшливого Шаттла Опору і вирушайте в захоплюючу місію разом з Лейтенантом Беком і Ві МОРАДА. Занурте дроїд-астромеханіка і дроида харчування «гонк» у вантажний відсік. Стрибайте в кабіну, заводите двигуни і летите назустріч новим галактичним пригод. Ніколи не знаєш, що чекає тебе на краю галактики. Якщо вас раптом атакують ворожі винищувачі, збийте їх, стріляючи з чотирьох обертових шіпомётов і чотирьох встановлених ззаду шутерів.

  • Відтворіть чудовий тематичний парк «Зоряні війни: край галактики» Disney з кубиків LEGO за допомогою набору «Шаттл Опору» LEGO (75293).
  • Цей набір Star Wars включає в себе мініфігурки лейтенанта Бек і Ві Мораді, а також фігурки дроида-астромеханіка і дроида харчування «гонк».
  • Дах і бічні панелі кабіни піднімаються, спрощуючи доступ в салон. Ця модель оснащена кабіною для мініфігурок, вантажним відсіком з місцем для дроїд, а також шіпомётамі для захоплюючих битв: чотири обертові шіпомёта встановлені у кабіни, і ще чотири - в задній частині корабля.
  • Конструктор, що включає в себе 932 деталі, пропонує дітям у віці від 9 років складну, але цікаву задачу по збірці.
  • У вільний від виконання місій Опору час цей шатл розміром трохи більше 8 см у висоту, 34 см в довжину і 17 см в ширину буде чудовою прикрасою вашого будинку, що привертає загальну увагу.

playzone.com.ua – офіційне LEGO Star Wars.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: