Виробник: LEGO
Модель: 75318
Наявність: Є в наявності
Вік: 10+
Деталей: 1073
Фігурок: 1
Оригінальна назва: The Child
Старт продажу: листопад 2020
Розміри: 382мм x 262мм x 118мм
5 399 грн
Детальніше

Збери свою власну модель милого Малюка з фільму «Зоряні війни: Мандалорец». Відтворити всі реалістичні риси цього популярного персонажа. Змінюй положення голови, вух і рота, щоб передати різні вирази його обличчя. Дай Малюкові його улюблену іграшку: важіль перемикання передач. В цей основний набір входить інформаційна табличка і мініфігурка Малюка, що доповнюють чарівну композицію.

  • Шанувальники легендарної саги зможуть зібрати власну чарівну модель Малюка (75318) з фільму «Зоряні війни: мандалорец», в найдрібніших деталях відтвореного з кубиків LEGO, і створити чудове прикраса для свого будинку або офісу.
  • У цій моделі, випущеної в листопаді 2020 року, відтворені всі милі риси цього неймовірно популярного персонажа "Зоряних воєн". Ви зможете передати різні емоції Дитину, повернувши його голову і змінивши положення вух і рота.
  • У набір входить іграшковий важіль перемикання передач, яку можна помістити в його руку, а також інформаційна табличка і мініфігурка Дитину для створення чудової композиції.
  • Ця колекційна модель LEGO Star Wars, зібрана з 1073 деталей, стане чудовим подарунком на день народження, Новий рік або інше свято чи незвичайних сюрпризом для всіх дітей і шанувальників фільму «Зоряні війни: мандалорец» у віці від 10 років.
  • У зібраному стані розмір Малюка трохи більше 19 см у висоту, 21 см в довжину і 13 см в ширину не займе багато місця, але обов'язково зробить незабутнє враження.

playzone.com.ua – офіційне LEGO Star Wars.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: