Виробник: LEGO
Модель: 76173
Наявність: Є в наявності
Вік: 7+
Деталей: 212
Фігурок: 3
Оригінальна назва: Spider-Man and Ghost Rider vs. Carnage
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 262мм x 191мм x 46мм
3 999 грн
Детальніше

Всесвіт Marvel багата різними персонажами, кожен з яких має особливу суперсилою. З'єднати відразу трьох культових героїв в одному ігровому наборі стало вдалим рішенням розробників ЛЕГО. Серія LEGO Marvel Spider-Man користується успіхом у юних супергероїв. Дітям подобається вибудовувати з цеглинок різні локації і розігрувати захоплюючі сюжетні лінії. І звичайно їх захопить такий вражаючий, оригінальний набір як SpiderMan і Ghost Rider vs. Carnage (76173). Коли разом збирається така неспокійна трійця, можна очікувати будь-яких пригод. На цей раз, Людина-Павук разом з Примарним гонщиком зіткнеться зі своїм заклятим ворогом суперлиходієм Карнаж. Основна конструкція, вона ж ключова фігура в грі - це пекельна автомобіль Примарного гонщика, чорний, похмурий, оснащений шипами і покритий полум'ям, яке зображують помаранчеві детальки.

Машина, дах якої знімається, як і полум'я, в зібраному вигляді становить 5х19х7 см. До складу набору «Людина-павук і Примарний гонщик проти Карнажа» входить 212 різних за розміром і формою елементів, а також три відповідні головним персонажам мініатюрні фігурки. Діти можуть керувати автомобілем на колесах, влаштовуючи на дах героїв, додавати транспорту потужності за рахунок установки нагнітача, придумувати з ним свою історію. А щоб задоволення від вибудовування і натхнення на придумування нових сюжетів посилилося, можна використовувати додаток lego building instructions з покроковим керівництвом по збірці в електронному вигляді.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: