Виробник: LEGO
Модель: 71399
Наявність: Немає у наявності
Вік: 7+
Деталей: 504
Оригінальна назва: Luigi’s Mansion Entryway Expansion Set
Старт продажу: січень 2022
Розміри: 354мм x 191мм x 70мм
1 999 грн
Детальніше

Примарні веселощі. Додайте цегляний вхід до особняка та цвинтаря, наповненого випробуваннями, у всесвіт LEGO Super Mario для дітей з набором розширення (71399).

  • 3 персонажі: фігурки Полтерпупа, Болотного та Бу для взаємодії з Луїджі або Маріо (фігурки не входять до комплекту) LEGO®, а також стартова пластина, яка запускає різну музику.
  • Гра зі збором золотих монет і обертанням платформи - цифрова Золота кістка, яку потрібно зібрати для Polterpup, функція відкривання дверей особняка, платформа, що обертається, тіньова куля, щоб збити Болото і багато іншого.
  • Індивідуальна чи соціальна гра. Діти можуть грати поодинці або змагатися з членами сім'ї або друзями, щоб зібрати якнайбільше цифрових монет, а потім перебудуватися, щоб створити новий рівень.
  • Для дітей віком від 7 років та старших. Подаруйте цей набір з 504 предметів як святковий подарунок або побалуйте дітей, у яких є початковий набір LEGO Super Mario (71387 або 71360), необхідний для гри.
  • Перебудовуйте та комбінуйте. Маючи розміри більше 12 см заввишки, 39 см завширшки і 32 см завглибшки в базовій конфігурації, цей модуль особливо добре поєднується з іншими наборами Супер Маріо.

Купуй LEGO в playzone.com.ua.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: