Виробник: LEGO
Модель: 42124
Наявність: Є в наявності
Вік: 10+
Деталей: 374
Оригінальна назва: Off-Road Buggy
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 382мм x 262мм x 94мм
9 699 грн
Детальніше

Невеликий автомобіль, призначений для їзди по бездоріжжю і володіє високою прохідністю, баггі став легендою, але як і раніше популярний у тих, хто захоплюється технічною творчістю. Відтворити оригінальний позашляховик 80-х років можна разом з конструктором ЛЕГО, який підготував для цінителів крутих автомобілів, унікальний набір. Це модель Off-Road Buggy (42124) серії LEGO Technic на пульті управління, призначена для тих, кому виповнилося 10 років. Комплект складається з 374 деталей, включаючи автентичні навороти, які наближають машину до оригіналу. Зібрану модель можна оживляти за допомогою спеціального додатку, щоб по-справжньому випробувати баггі-позашляховик, і чути при цьому рев потужного мотора.

Як у класичного транспорту, що реагує на дистанційне керування, всюдихід має скошену передню частину, щоб ідеально виконувати будь-які трюкові стрибки. Високошвидкісний легкий автомобіль оснащений відкривається капотом, великими колесами, підвісками і антеною. А наклейки в стилі ретро створять повну видимість типового баггі, з яким можна вирушати в подорож і проводити неймовірно складні випробування. Можливості ігрового процесу істотно розширюються за допомогою програми, яка має ряд приголомшливих функцій. Так, автомобілем можна рухати, включивши звуковий ефект і виконувати запаморочливі маневри. У зібраному вигляді, враховуючи антену, конструкція досягає таких розмірів: 19х28х16 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: