Виробник: LEGO
Модель: 43104
Наявність: Немає у наявності
Вік: 7+
Деталей: 73
Фігурок: 1
Оригінальна назва: Alien DJ BeatBox
Старт продажу: березень 2021
Розміри: 120мм x 120мм x 120мм
679 грн
Детальніше

Хм, танцювати разом з прибульцем на одній сцені? А це можливо? З набором LEGO VIDIYO Alien DJ BeatBox можливо все!

Настав час творити LEGO.

Для початку тобі потрібно завантажити безкоштовний додаток з з App Store або Google Play. Саме з його допомогою ти зможеш відсканувати фігурку прибульця, а також 16 тайлів BeatBits, які дозволять створювати захоплюючі віртуальні ефекти і багато іншого.

Після цього ти зможеш створювати круті музичні відеоролики, танцюючи разом з прибульцем. Так-так, мініфігурка прибульця пожвавлюється на екрані твого смартфона, забезпечуючи яскраві емоції та враження.

До речі, зверни увагу на спеціальний BeatBox. З його допомогою ти зможеш не тільки зручно зберігати всі деталі набору 43104, але і з легкістю їх транспортувати. BeatBox має 8 см. У висоту, 7 см. В довжину і 10 см. В ширину, тому ідеально підходить навіть для гри в дорозі.

Зверни увагу, що завдяки безпечної соціальної мережі ти зможеш ділитися своїми відеороликами з друзями. І так, не забудь сказати батькам, що всі коментарі і завантаження ретельно модеруються, тому їм нема про що турбуватися. Більш того, за допомогою спеціальної батьківської панелі управління вони зможуть в будь-який момент переконатися, що ти займаєшся творчістю і весело проводиш час.

Всі 73 деталі конструктора LEGO VIDIYO Бітбокс Діджея приходька (43104) зроблені з високоякісного пластику, тому не бояться падінь, подряпин або інших неприємних факторів. Крім того вони проходять ретельну перевірку ще на етапі виробництва, тому не несуть ніякої шкоди.

Вже не терпиться випустити свій перший музичний відеоролик? Тоді мерщій залишай заявку на сайті або телефонуй за телефоном гарячої лінії.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: