Виробник: LEGO
Модель: 10226
Наявність: Є в наявності
Вік: 14+
Деталей: 883
Оригінальна назва: Sopwith Camel
Старт продажу: 2012
Розміри: 470мм x 370мм x 65мм
14 999 грн
Детальніше

Для любителів історичних літаків ця модель не потребує представлення, ну а для тих, хто поки не знайомий з авіацією Першої світової війни, то це Sopwith Camel - одномісний біплан, за допомогою якого Великобританія вела бій з повітряними силами Німеччини.

Бездоганний зовнішній вигляд літака.

Конструктор LEGO 10226 Sopwith Camel є точною копією легендарного літака. Модель має довжину 40 см і розмах крил 50 см. Вона виконана в характерних тонах, включаючи рідкісні темно-зелені, темно-коричневі і сріблясті елементи. Така іграшка не тільки доставить море задоволення під час збирання, а й відмінно доповнити кімнатний інтер'єр.

Цікавий функціонал.

Літак має силовий агрегат з обертовим гвинтом і рухомими циліндрами. Крім того, іграшка обладнана відкидним кермом, реалістичними натяжними тросами, а також працюють елеронами і хвостовими закрилками, якими можна управляти прямо з кабіни. Все як в оригінальної моделі!

А ось ще дещо корисне.

ЛЕГО 10226 Sopwith Camel складається з 883 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. У коробці можна знайти детальну інструкцію, тому процес складання викличе виключно позитивні емоції. Завдяки високій якості модель не боїться падінь або подряпин, більш того, її колір зберігається в первісному вигляді протягом усього часу експлуатації.

Купити набір ЛЕГО 10226 можна, оформивши заявку на нашому сайті або зателефонувавши за телефоном гарячої лінії!

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: