Виробник: LEGO
Модель: 43115
Наявність: Немає у наявності
Вік: 9+
Деталей: 996
Фігурок: 4
Оригінальна назва: The Boombox
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 540мм x 282мм x 78мм
3 699 грн
Детальніше

Повномасштабне, круте музичний виступ на оригінальній сцені, з персонажами, які оживаючи, переносяться в реальний світ, пропонує конструктор ЛЕГО з новою серією. Набір The Boombox (43115) серії LEGO VIDIYO стане дивним відкриттям для дітей старше 9 років, яким пощастить отримати його в подарунок. Оригінальна модель дозволить дитині реалізувати творчі фантазії, спробувати такі модні професії як кліпмейкер, продюсер, режисер або співак, зняти приголомшливий номер. Набір складається з 996 деталей для вибудовування бумбокса, який відкриваючись, стає сценою для виступу з колонками, ступенями, декількома рівнями. Комплект без проблем збирається за допомогою покрокової ілюстрованої інструкції, після чого можна починати гру з фізичними фігурками персонажів в кількості 4 штук.

Творчий процес вийде на більш високий рівень з широкими можливостями, після того як буде встановлено додаток. Завантаживши потрібну програму, слід відсканувати фігурки феї, леопарда, інопланетянина і вампіра, які оживуть і зможуть стати учасниками грандіозного концерту. Також сканується бумбокс, щоб стати цифровий сценою, і кілька бітів, що дозволить розблокувати візуальні спецефекти, доповнюючи концертний фон появою вогню, мотоцикла або клавішного інструмента. Діти можуть придумувати будь-які музичні номери, змінювати пейзажі, брати участь у виступі, відпрацьовуючи танцювальні рухи і демонструючи вокальні дані. Розміри бумбокса складають: 16х23х35 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: