Виробник: LEGO
Модель: 43106
Наявність: Є в наявності
Вік: 7+
Деталей: 84
Фігурок: 1
Оригінальна назва: Unicorn DJ BeatBox
Старт продажу: березень 2021
Розміри: 120мм x 120мм x 120мм
679 грн
Детальніше

Отже, ти любиш танцювати, співати і виступати? Якщо так, тоді конструктор LEGO VIDIYO Unicorn DJ BeatBox зробить тебе найщасливішим на планеті.

Що в коробці?

Набір 43106 складається з 84 деталей, які відмінно між собою взаємодіють. Вони зроблені з високоякісного пластику, тому не несуть ніякої шкоди, а також не бояться падінь і подряпин. З деталей збирається справжня музична сцена з елементами BeatBits і мініфігурки Бітбокс Діджея Єдинорога в центрі.

Як грати?

Для початку тобі необхідно завантажити спеціальне мобільний додаток з App Store або Google Play. Після чого відсканувати з його допомогою заздалегідь підготовлену сцену з Єдинорогом і 16 елементами BeatBits, за допомогою яких можна розблокувати просто неймовірні візуальні ефекти і дещо ще…

У своїх кліпах ти зможеш танцювати разом з мініфігурки, адже вона пожвавиться і буде з легкістю виконувати складні танцювальні рухи. Дивно, чи не так?

Додай новий персонажів, пісні, ефекти, танцювальні рух і просто насолоджуйся грою разом з ЛЕГО 43106.

Не забувай ділитися з друзями.

Завдяки спеціальному соціального простору ти зможеш з легкістю ділитися своїми відеороликами з друзями по всьому світу. І не забудь повідомити батькам, що всі коментарі і завантаження ретельно модеруються. А якщо ж вони захочуть самостійно переконатися в твою безпеку, то нехай зайдуть в готельну батьківську панель управління.

Кортить здивувати всіх своїм першим музичним відеороликом? Тоді швидше залишай заявку на нашому сайті і забирай свій набір LEGO VIDIYO Бітбокс Діджея Єдинорога.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: