Виробник: LEGO
Модель: 21324
Наявність: Є в наявності
Вік: 18+
Деталей: 1367
Фігурок: 6
Оригінальна назва: 123 Sesame Street
Старт продажу: листопад 2020
6 999 грн
Детальніше

Вулиця Сезам була улюбленим сімейним телешоу більше 50 років. Тепер ви можете створити барвисту версію 123 Вулиці Сезам з кубиків LEGO і пережити класичні сцени за допомогою цього приголомшливого набору LEGO Ideas (21324) для дорослих.

Миттєво впізнавані деталі LEGO.

У будівлі 123 на Вулиці Сезам є квартира Берта і Ерні, спальня Елмо і пташиний будиночок Берта на даху, а також оригінальні деталі і аксесуари, які порадують шанувальників. Щоб завершити культову сцену на розі вулиці, є Магазин Хупера, Гніздо Великий Птахи, сміттєвий бак Оскара Гроучо і багато іншого. У цей набір входять мініфігурки персонажів «Вулиці Сезам»: Елмо, Печиво-монстр, Берт і Ерні, а також фігурки Оскара Гроучо і Великий Птахи, щоб запалити уяву.

  • Ви можете розповісти всім, як дістатися до Вулиці Сезам і викликати ностальгічні спогади, коли ви створите і продемонструєте цей набір LEGO Ideas (21324), в який входять культову будівлю на вулиці Сезам, 123 і магазин Хупера.
  • У набір входять мініфігурки Елмо, Печиво-монстра, Берта і Ерні, а також фігурки Оскара Граучо і Великий Птахи. Також включає фігурки Черв'яка Слизу, Золоту рибку Дороті, Ведмедика Радар і Гумового каченяти.
  • Модель 123 Вулиця Сезам включає спальню Елмо і квартиру Берта і Ерні, включаючи культовий портрет пари і ванну Ерні, а також безліч інших автентичних деталей і аксесуарів, які порадують шанувальників.
  • На розі вулиці Сезам також є Магазин Хупера, Гніздо Великий Птахи, відро для сміття Оскара Граучо і багато іншого, що робить цей будівельний комплект з +1367 деталей цікавим способом провести час на самоті або з сім'єю.
  • Розмір в зібраному стані: 24х36,2х21 см.

playzone.com.ua – офіційне LEGO Ideas.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: