Виробник: LEGO
Модель: 21331
Наявність: Є в наявності
Вік: 18+
Деталей: 1125
Фігурок: 1
Оригінальна назва: Sonic the Hedgehog – Green Hill Zone
Старт продажу: січень 2022
3 999 грн
Детальніше

Збери Зелену зону пагорбів із кубиків LEGO. Відтворюй магію їжака Соніка за допомогою цієї моделі LEGO Ideas класичного ігрового рівня всіх часів (21331).

  • Знакові персонажі - мініфігурка Sonic the Hedgehog, а також зібрані з кубиків фігурки доктора Еггмана з його Еггмобілем, мотожук з двома варіантами обличчя та краба.
  • Автентичні перешкоди та деталі. Побудуйте пальму, міст петлю і пружину, що активується важелем для Супер стрибка Соніка, а також 7 кілець і 2 збірних телевізора з 5 елементами екрану і 5 варіантами наклейок.
  • Збирайте смарагди Хаосу, як у грі. Заробляйте смарагд за кожну завершену збірку та показуйте всі 7 на стенді із Соником.
  • Ідея подарунка для шанувальників. Ця модель Лего, що складається з 1125 деталей, стане ностальгічним подарунком на день народження або інше свято для шанувальників Sonic the Hedgehog, яким подобається розслаблятися, займаючись корисними справами.
  • Зібрана Green Hill має розміри більше 17 см заввишки, 36 см завширшки та 6 см завглибшки. Він може бути переставлений і легко підключається до додаткових наборів.

Купуй LEGO в playzone.com.ua.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: