Виробник: LEGO
Модель: 21327
Наявність: Є в наявності
Вік: 18+
Деталей: 2079
Оригінальна назва: Typewriter
Старт продажу: липень 2021
10 499 грн
Детальніше

Ця модель, що входить в колекцію конструкторів LEGO преміум-класу для дорослих, поставляється з чіткими інструкціями і стане найкращим подарунком для вас, шанувальників LEGO, письменників і любителів всього ретро.

  • Пробудити ностальгічні почуття і цікавість молодих фанатів, які ніколи раніше не бачили друкарську машинку, за допомогою цього конструктора LEGO Ideas (21327), яка рухається і звучить як справжня.
  • Має центральну панель набору тексту, яка піднімається при кожному натисканні буквеної клавіші, пов'язану з кареткою, яка переміщається у міру набору тексту, а також опорний валик, в який можна подавати справжню папір.
  • Дизайн натхненний класичної друкарською машинкою, яку використовував засновник LEGO Group Оле Кірк Крістіансен.
  • Включає буклет з 43 мовних версій листа, написаного і підписаного Томасом Кірком Крістіансеном з родини власників LEGO Group. Виберіть свою мову і введіть букву в друкарську машинку.
  • Ця колекційна модель з ностальгією, відмінно підходить для проведення часу на самоті або з сім'єю, стане унікальним подарунком на день народження або свято для вас, шанувальників LEGO, письменників і любителів всього ретро.
  • Модель друкарської машинки має розміри більше 11 см у висоту, 27 см в ширину і 26 см в глибину і являє собою чудовий експонат, який можна сфотографувати і поділитися фотографіями з друзями.
  • Набір, що складається з 2079 деталей, також поставляється з ілюстрованим буклетом з зображенням дизайнера набору і конструкторів LEGO, а також покрокові інструкції, які проведуть вас через цю складну збірку.

Купуй LEGO в playzone.com.ua.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: