Виробник: LEGO
Модель: 60283
Наявність: Немає у наявності
Вік: 5+
Деталей: 190
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Holiday Camper Van
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 262мм x 191мм x 61мм
719 грн
Детальніше

Разом з ігровим набором серії ЛЕГО Сіті і улюбленими персонажами діти можуть відправлятися в захоплюючу подорож. Подаруйте дитині можливість провести уявний відпустку в будинку на колесах з моделлю конструктора Holiday Camper Van (60283) серії LEGO City. Іграшковий фургон з житловим приміщенням вирушає в дорогу. Самохідний автодом оснащений всім необхідним, щоб відпочинок був проведений незабутньо. Набір «Кемпер для відпустки» призначений для дітей від 5 років і складається з 190 деталей, включаючи мініатюрні фігурки мами, тата і їх малюка. Трейлер являє собою зменшену копію фургона, настільки реалістично він наповнений деталями, які можна розглянути через велике вікно, відкривши бічну стіну або прибравши знімний дах.

У складеному вигляді розміри конструкції досягають 9х16х5 см. Всередині фургона розмістилася кухня з необхідними аксесуарами для приготування їжі, а також спальні місця, де втомлене сімейство може відпочити під час далекої подорожі. Винесіть атрибути з машини, щоб влаштувати пікнік на природі. Розставте крісла, столик з їжею і чашкою, пальник зі сковорідкою, де смажиться яєчня. Малюка можна посадити в переноску повісивши її на дорослих персонажів. Вручите мамі фотоапарат, щоб вона знімала навколишню місцевість, поки тато годує дитину з пляшечки. Функціональний набір дозволяє придумати масу цікавих ігрових сюжетів і цікавих історій.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: Vehicle