Виробник: LEGO
Модель: 60288
Наявність: Немає у наявності
Вік: 5+
Деталей: 210
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Race Buggy Transporter
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 262мм x 181мм x 72мм
699 грн
Детальніше

Вражаючою новинкою серії ЛЕГО Сіті став набір «Перевізник гоночних баггі», випущений для дітей від 5 років і старше. Відмінна модель сподобається хлопчикам і дівчаткам, які захоплюються грою і анімаційним серіалом ЛЕГО Сіті. За допомогою конструктора можна відтворювати запам'яталися сценки, розігрувати свої історії, вигадувати сюжети для захоплюючих пригод. Веселощів додасть гра з набором Race Buggy Transporter (60288) серії LEGO City, що складається з 210 елементів. Побудувати конструкцію транспортера гоночних баггі допоможе детальне керівництво з ілюстраціями, що входить в комплект. А можна через безкоштовний додаток відчути себе справжнім інженером і будівельником, використовуючи інтерактивну інструкцію, щоб збільшувати зображення, розгортати його.

У наборі є все, що необхідно для створення позашляховика з причепом. Це сам перевізник, в кабіну якого можна помістити фігурки майстра і гонщика. Огляд в салоні забезпечує знята дах. На причепі розміщується керований гоночний карт, повністю готовий до перемоги в змаганнях. Баггі можна спустити з причепа, опустивши рухливий борт. У кабіну гоночної машини сідає пілот в шоломі. На старті його проводжає механік з гайковим ключем у руці, на той випадок, якщо знадобиться терміново відремонтувати поламати деталь. Перевізником можна управляти, або поєднувати його з іншими наборами серії ЛЕГО Сіті, щоб збільшити можливості ігрових дій. Розмір зібраної конструкції позашляховика з причепом становить 7х30х6 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: Vehicle