Виробник: LEGO
Модель: 10249
Наявність: Немає у наявності
Вік: 10+
Деталей: 898
Фігурок: 8
Оригінальна назва: Winter Toy Shop
Старт продажу: 2015
Розміри: 480мм x 280мм x 75мм
4 999 грн
Детальніше

Магазин іграшок являє собою двоповерхову будівлю, розташовану на центральній вулиці міста. Його стіни виконані з коричнево-сірих елементів з доповненням святкових прикрас. На даху, підвіконнях і перед входом в магазин лежить чистий і білий сніг. Це говорить про те, що зима вже в самому розпалі, і до настання Нового року залишилися лічені дні. Хлопці чекають цього чарівного свята з нетерпінням і тому весь час заглядають у вікна магазину, гадаючи, яку іграшку на цей раз їм подарує Дід Мороз. Асортимент магазину дуже великий: тут є плюшеві ведмедики, бісики з табакерки, роботи на радіоуправлінні, літаки, вертольоти, пароплави, паровози, вантажівки, гоночні машинки і навіть ракети. Якщо Ви ще не визначилися з покупкою, то привітний продавець обов'язково підкаже, яку іграшку краще вибрати, а потім допоможе упакувати її в подарункову коробку з вітальною листівкою. Також для зручності відвідувачів в головному залі магазину встановлений камін, що дозволяє зігрітися навіть в самий морозний день.
На другому поверсі будівлі влаштована невелика кімната з високою стелею, арочним вікном і величезною світиться люстрою. Тут, після закриття магазину, продавець майструє нові або лагодить старі іграшки. Для цього він використовує спеціальне робоче місце, що складається з зручного синього крісла і верстата з інструментами.

Розмір магазину іграшок в зібраному вигляді становить 17х19х10 см.
У наборі Лего 10249 присутній фігурка білої кішечки і 8 мініфігурок: продавець магазину, виконавець і виконавиця різдвяних піснеспівів, жінка, чоловік, 2 хлопчика і дівчинка, а також безліч аксесуарів: світиться цеглинка, 10 видів іграшок, сніговик, касовий апарат, годинник, стілець , стіл, інструменти, сходи, вивіска, ліхтар, подарункова упаковка, сноуборд, лижі, 4 малих ялинки, новорічні прикраси і контейнер для зберігання.
Також з деталей набору Ви зможете зібрати дерев'яну лавочку, ліхтарні стовпи зі святковими прикрасами і велику новорічну ялинку (15х11х11 см) з кулями і гірляндою.
playzone.com.ua - тільки офіційне LEGO.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: