Виробник: LEGO
Модель: 31130
Наявність: Є в наявності
Вік: 8+
Деталей: 522
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Sunken Treasure Mission
Старт продажу: червень 2022
Розміри: 354мм x 191мм x 59мм
1 799 грн
Детальніше

Конструктор 3 в 1. Маленькі будівельники можуть насолоджуватися безперервною творчою розвагою з LEGO Creator 3 в 1 «Місія з пошуку скарбів» (31130), що включає 3 моделі в одній: восьминога, гігантського омара та гігантського ската манта.

  • Нескінченні ігрові можливості. Діти можуть розігрувати історії з восьминогом і підводним човном, гігантським лобстером і маленьким підводним човном або гігантським скатом-мантом, водолазом і кораловим рифом.
  • Рухливі морські тварини: восьминіг може рухати головою та щупальцями, гігантський омар може рухати очима, клешнями, ногами та хвостом, а гігантський скат-манта може рухати хвостом та кінчиками крил.
  • Укомплектований функціями. У підводного човна є кабіна, камера, гребні гвинти та вантажний люк. У меншого підводного човна є кокпіт та гребні гвинти, а на кораловому рифі є секретна печера.
  • У наборі є 2 мініфігурки: скелет або пілот підводного човна, або водолаз, щоб діти могли насолоджуватися веселою рольовою грою.
  • Цікава збірка. Цей набір із 522 деталей дозволяє дітям віком від 8 років отримувати задоволення від конструювання та стане творчим подарунком для пристрасних шанувальників Лего.
  • Підводний човен розміром більше 8 см заввишки, 12 см завдовжки і 10 см завширшки.

Купуй LEGO в playzone.com.ua.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: