Виробник: LEGO
Модель: 31118
Наявність: Є в наявності
Вік: 8+
Деталей: 564
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Surfer Beach House
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 382мм x 262мм x 70мм
2 999 грн
Детальніше

Сонце, пляж, тепле море з легкими хвилями, за якими люблять ганяти серфери - цікава тематика для захоплюючої гри. А з конструктором ЛЕГО серії Creator 3в1 гру можна доповнювати цікавими сюжетами, несподіваними поворотами, не стримувати політ фантазій. Деталізований пляжний будиночок, де живуть серфінгісти, стане центральною фігурою захоплюючої гри. Ігровий набір LEGO Creator 3in1 Surfer Beach House (31118) призначений для дітей від 8 років і складається з 564 деталей. З елементів різних форм і кольорів можна побудувати серфер бич хаус в два поверхи. Хатина оснащена відкривається прозорими дверима, сходами, що ведуть на другий поверх. Також на другому поверсі є балкон, на який виводять скляні двері. А для правдоподібності та візуалізації пляжного пейзажу, в наборі є всі атрибути. Це дельфін, дві черепахи, краб, що висить на будиночку рятувальний круг. У двох мініатюрних фігурок є необхідні дошки, щоб займатися серфінгом.

Розмір в зібраному вигляді будиночка для серфінгістів становить 19х17х15 см. При бажанні хатина з допомогою барвистою інструкції переробляється в маяк, де нагорі є ще і підзорна труба. Поруч з маяком розмістилася причалів човен, а в воді пропливає повз великий скат. Третьою версією моделі є пляжний будинок з басейном, де люблять проводити вільний час і відпочивати, два серфінгіста. Практичний і функціональний конструктор 3в1 з унікальними можливостями дозволяє розширити уяву, придумати і побудувати свою модель.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: