Виробник: LEGO
Модель: 43186
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 96
Оригінальна назва: Bruni the Salamander Buildable Character
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 262мм x 222мм x 76мм
429 грн
Детальніше

Шанувальники чудовою продукції Disney «Холодне серце 2» зуміють гідно оцінити новинку конструктора ЛЕГО. Чудовий набір Bruni the Salamander (43186) серії LEGO Disney призведе в захват юних любителів казкових і мультиплікаційних персонажів. Збірна модель саламандри Бруні призначена для дітей від 6 років і складається з 96 деталей. Вибудовуючи конструкцію яскраво-синьою фігурки улюбленого героя, можна використовувати докладний друковане керівництво або вдатися до допомоги електронної інструкції в безкоштовному додатку. Відчуйте себе не просто будівельниками, а творцями, оживляючи чудова істота, придумуючи рольові ігри і розвиваючи уяву.

Крім фігурки саламандри в набір входять деталі, що додають загальній картині реалістичності і впливають на розвиток придуманого гравцями сюжету. Це гілки для розпалювання вогню, встановлені на круглій підставці, сяючі помаранчеві язики полум'я багаття, два зефіру на паличках, щоб смажити смачні ласощі. А можна взяти сніжинку, і вкласти її в розкритий рот саламандри. Збірна модель буде стимулювати дитину на творчу гру і прояв фантазії. А поєднуючи персонажа з іншими ігровими наборами Disney's Frozen 2 можна отримати нескінченний простір для придумування цікавих сюжетів. У зібраному вигляді компактна фігурка чарівною саламандри Бруні становить 14 см в довжину і 4 см у висоту.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: