Виробник: LEGO
Модель: 43189
Наявність: Немає у наявності
Вік: 5+
Деталей: 125
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Elsa and the Nokk Storybook Adventures
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 205мм x 191мм x 61мм
1 499 грн
Детальніше

Влаштуйте дитині незабутнє чарівне пригода в світ казки, де його будуть супроводжувати улюблені персонажі популярного анімаційного фільму «Холодне серце 2». Компанія ЛЕГО, що випускає різноманітні моделі конструктора підготувала для дітей, яким виповнилось 5 років дивовижний сюрприз. Вражаючий ігровий набір Elsa і Nokk Storybook Adventures (43189) серії LEGO Disney перенесе дитини в засніжене царство зачарованого лісу, де можна цікаво провести час, познайомитися з історіями з мультфільму або розіграти свої сценки. Набір «Ельза і пригоди зі збірки оповідань НОКК» складається з 125 елементів, включаючи приголомшливо барвисті мініатюрні фігурки.

Проводьте рольові ігри разом з копіями персонажів діснєєвськой Ельзи, міфічного водного духу НОКК, Олафа, Ідун і земного гіганта. Портативний набір являє собою регульовану книгу, яка відкривається за допомогою стікера. Модель можна прикрасити що постачаються наклейками. Для будівництва скористайтеся друкованої інструкцією або додатком, яке дозволить візуально збільшувати конструкцію, повертати її, щоб розглянути всі деталі зачарованого лісу. Дітям легко буде представляти себе творцями і майстрами, надихатися на захоплюючі забави з героями «Холодного серця». Двостороння збірна модель книги у відкритому вигляді становить 23х12х8 см. Компактний набір зручно брати з собою, щоб грати в дорозі або запрошуючи приєднатися своїх друзів.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: BtS21