Виробник: LEGO
Модель: 41432
Наявність: Немає у наявності
Вік: 7+
Деталей: 512
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Alpaca Mountain Jungle Rescue
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 480мм x 282мм x 74мм
3 499 грн
Детальніше

Конструктор із серії порятунку тварин LEGO Friends дозволяють дітям отримати задоволення від виконання завдання і порятунку світу. Їм також сподобається розширений досвід будівництва цього набору. Завантажте програму LEGO Building Instructions, і вони отримають доступ до Instructions PLUS, щоб переглядати своє творіння в режимах збільшення, повороту і візуалізації.

  • LEGO Friends з гордістю підтримує роботу National Geographic Explorers, які використовують свій творчий потенціал, цікавість і пристрасть для захисту зникаючих видів в наших джунглях і допомагають побудувати кращий світ для всіх нас.
  • Занурте дітей в захоплюючі гірські пригоди за допомогою цієї барвистою і деталізованої іграшки з вибухає вулкана для дітей, які люблять активні ігри, досліджують природу і дбайте про тварин.
  • У програмі Порятунку альпака (41432) діти можуть розігрувати захоплюючі історії про джунглях за допомогою мініфігурок Френдс: Стефані і Міа і 3-х фігурок альпака і милих фігурок кажанів і птахів.
  • Діти можуть прикинутися, що піднялися на гору, повідомити про виверження і спуститися по тросу в іграшкову хатину. Вони можуть гребти на каное або керувати іграшковим рятувальним вертольотом. Коли порятунок в джунглях закінчиться, вони можуть досліджувати печери.
  • Є багато способів пограти з цією іграшкою для гірських пригод, що складається з 512 деталей, і зробити її чудовим подарунком на день народження або святковим подарунком дівчаток від 7 років, які люблять пригодницькі ігри на порятунок тварин.
  • Вулкан має розміри більше 22 см у висоту і 20 см в ширину. Він сумісний з усіма наборами LEGO, тому діти можуть комбінувати його з будь-якими іншими кубиками LEGO для творчого розваги.
Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: