Виробник: LEGO
Модель: 41439
Наявність: Немає у наявності
Вік: 4+
Деталей: 60
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Cat Grooming Car
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 141мм x 122мм x 61мм
399 грн
Детальніше

Дітям необхідно розвивати дрібну моторику, творчу уяву та навички будівництва. А з роллю незамінного помічника в цій справі ідеально справляється конструктор ЛЕГО, пропонуючи різні цікаві набори для будівництва. Серія LEGO Friends поповнюється ще однією оригінальною моделлю. Це машинка для стрижки котів, яку можуть самостійно або за допомогою дорослих, зібрати діти від 4 років. В ігровий набір LEGO Friends Cat Grooming Car (41439) входить 60 деталей, в тому числі мініатюрні фігурки Емми і Мії, а також кішки і маленького кошеняти. Подружки вирішили облагородити зовнішній вигляд тварин в Хартлейк-Сіті. Для цього у них є салон для грумінгу і автомобіль, в якому зручно перевозити своїх пухнастих клієнтів.

Розміри в ширину машини складають 10 см, а салону - 6 см. Дівчата знаходять недоглянутих милих тваринок, занурюють їх на візок і відвозять в свій салон. Кішечок потрібно погодувати, розчесати, підстригти, дати попити молочка. Для того щоб діти могли відчути себе справжніми майстрами по грумінгу, і зрозуміти, що значить доглядати за домашніми вихованцями, в наборі є повний комплект необхідних інструментів. У салоні коштує дзеркало, поруч розташований банківський термінал, щоб виробляти оплату. А Еммі і Мії в руки можна вкласти ножиці або гребінець. Діти можуть самі придумувати сюжети для гри, займатися веселим будівництвом, скориставшись паперової інструкцією або додатком з керівництвом по збірці. Салон і машину можна доповнювати іншими наборами серії LEGO Friends, щоб розширювати можливості для придумування ігрових історій.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: 8_March_2022