Виробник: LEGO
Модель: 41681
Наявність: Немає у наявності
Вік: 7+
Деталей: 487
Фігурок: 3
Оригінальна назва: Forest Camper Van and Sailboat
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 480мм x 282мм x 61мм
2 299 грн
Детальніше

Пізнавати природу, висловлювати свою любов до неї і дбайливе ставлення завжди веселіше в компанії друзів і через гру. А компанія ЛЕГО дає таку можливість, випустивши кілька новинок про природу, які надійдуть у продаж влітку. Одним з таких дивовижних будівельних комплектів є Forest Camper Van and Sailboat (41681) серії LEGO Friends. З набором «Лісовий автофургон і вітрильника» можна поєднувати спілкування з друзями, творчий розвиток, навички будівництва і гру на природі. Барвиста модель оснащена 487 деталями і підійде для дітей від 7 років, які зможуть самостійно, користуючись підказкою зображень з інструкції зібрати місце кемпінгу, багате деталями, що розширюють можливості рольової гри.

У комплекті йдуть три мініфігурки - Емми, Ітана і Стефані, а також єнота. Друзі прибули на відпочинок в лісовий табір на фургоні, бокова стінка якого, як і кабіни відкривається, щоб урізноманітнити локацію гри. З собою компанія привезла на причепі вітрильний човен, щоб поплавати з лісового озера, спальні мішки для відпочинку на відкритому повітрі, набір для пікніка. Наявність таких деталей, як скейтборд, фотоапарат, сковорідка з яєчнею, чемодан, рухливий кермо наповнюють гру новими ідеями для сюжетів. Розміри човна 11х11х4 см, а автофургона: 8х16х7 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: