Виробник: LEGO
Модель: 41444
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 314
Фігурок: 3
Оригінальна назва: Heartlake City Organic Café
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 354мм x 191мм x 70мм
1 399 грн
Детальніше

Для дітей, яким небайдуже майбутнє планети, компанія ЛЕГО підготувала дивовижний подарунок, продовжуючи поповнювати модельний ряд наборів на актуальну екологічну тематику. Чудовим подарунком для маленьких гурманів, яким вже виповнилося 6 років, стане ігровий набір Heartlake City Organic (41444) серії LEGO Friends. Комплект складається з 314 деталей, які можна самостійно складати, використовуючи ілюстровану інструкцію. З блоків діти зможуть спорудити органічне кафе, де персонажі, які населяють Хартлейк-Сіті, будуть ласувати чистими і смачними продуктами. У кафе розмістіть свіжі фрукти і овочі, які можна спробувати, сівши за столик.

У набір входить кухонний гарнітур, візок для соку, щоб герої могли пересуватися по місту на екологічно нешкідливе транспорті і пригощати всіх корисними напоями. А щоб грати було цікавіше в комплект входить три мініатюрні фігурки - Мія, і дідусь з онукою, які зайшли в кафе. Ігровий процес пожвавлять необхідні на кухні аксесуари: блендер, духова піч, кавоварка, ніж, бутерброди. Розмір моделі Екокафе в Хартлейк-Сіті в зібраному вигляді становить 11х27х10 см. Вирощують овочі на грядках разом з Мией, або допоможіть їй сортувати відходи, обслуговувати клієнтів, випікати хліб. Придумайте і обіграйте свою історію, як ще можна дбати про чистоту планети.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні:



Мітки: PROMO_school