Виробник: LEGO
Модель: 41441
Наявність: Є в наявності
Вік: 4+
Деталей: 148
Фігурок: 2
Оригінальна назва: Horse Training and Trailer
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 354мм x 191мм x 59мм
1 599 грн
Детальніше

Шанувальникам барвистого містечка Heartlake City, де постійно відбуваються цікаві історії, які крутяться навколо групи подружок, припаде до душі нова модель конструктора ЛЕГО. Будь-яка дівчинка від 4 років буде в захваті, якщо отримає в подарунок барвисту коробку з набором Horse Training and Trailer (41441) серії LEGO Friends. Приголомшливі враження від гри будуть гарантовані з якими укомплектований 148 деталями, серед яких дві фігурки дівчаток, кінь з лошам, тачка з овочами, автомобіль з причепом. Дресирування коней і трейлер допоможуть дітям проявити свою любов до тварин, за якими потрібно доглядати.

Історія розгортається на стайні, куди привозять стоїть в причепі конячку. А щоб тварини виглядали бездоганно, потрібно відкрити набір для грумінгу, а в стайні прибрати сміття за допомогою вил. Потім конячку, голова якої рухається можна вивести погуляти, не забувши начепити привід. Модель збирається за допомогою докладної інструкції з картинками, зрозумілою навіть дітям, ще не вміють читати. А можна скористатися цифровим додатком PLUS, оснащеним інструментами для збільшення масштабу конструкції, поворотів етапів зборки. Розміри ранчо: 11х15 см, автомобіля з причепом: 5х20 см.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: