Виробник: LEGO
Модель: 41669
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 56
Фігурок: 1
Оригінальна назва: Mia's Soccer Cube
Старт продажу: червень 2021
Розміри: 210мм x 157мм x 52мм
319 грн
Детальніше

Юним любителям спорту і активних ігор, які до того ж є прихильниками будівельних наборів ЛЕГО, припаде до смаку чергова новинка компанії. Зробіть своїй дитині дивовижний сюрприз, подарувавши Mia's Soccer Cube (41669) серії LEGO Friends. Портативний набір «Футбольний куб Мії» підійде для дітей старше 6 років, і стане класним способом гри особливо для дівчаток, які захоплюються історіями друзів з Heartlake City. Яскравий чемоданчик оформлений у вигляді спортивної сумки з імітацією змійки і ремінця. Стильний футляр призначений для зручного перенесення, його можна завжди і скрізь брати з собою, щоб влаштовувати дивовижні рольові ігри.

Деталі, які знаходяться всередині коробки, що не розсиплються, якщо їх встановити на підставу. Відкривши сумку, діти з захопленням виявлять фігурку Мії і її милого песика. Лялька одягнена в спортивну форму і готова показати, як можна спритно управлятися з мечем. Недарма за свої спортивні досягнення вона отримала кубок. Усередині футляра шикуються з наявних 56 деталей роздягальня з дверцями, що закриваються, і збірні ворота. Розміри компактної коробки становлять 7х7 см., Дозволяючи розміщувати її в сумку або рюкзак.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: