Виробник: LEGO
Модель: 41665
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 46
Фігурок: 1
Оригінальна назва: Stephanie's Cat Cube
Старт продажу: січень 2021
Розміри: 210мм x 157мм x 52мм
319 грн
Детальніше

Розвивати любов дітей до тварин, навчити їх відповідальності, допоможе серія конструктора ЛЕГО Friends, яка переносить в дивовижний і добрий містечко Хартлейк-Сіті. Новинкою стали портативні ігрові набори, які комфортно завжди носити з собою, помістивши в сумку. Оригінальна модель Stephanie's Cat Cube (41665) серії LEGO Friends стане розкішним подарунком для дитини, якій виповнилося 6 років. Котячий куб Стефані є компактною шкатулку 8 см в ширину і 7 см у висоту. Ця переносна конструкція прикрашена намальованою котячої мордочкою і стирчать вушками.

Функціональний чемоданчик відкривається, щоб почати гру, де є такі персонажі як дівчинка Стефані і її грайливий вихованець. При цьому колір кошеня стане для дитини сюрпризом. З мініатюрними фігурками і входять в набір атрибутами, гра стане різноманітнішою і веселіше. Всього 46 деталей не викличуть труднощів у будівництві, зате допоможуть відтворити відразу кілька ігрових зон. Виходьте на прогулянку з кумедним, невгамовним кошеням, який побачив що сидить на дереві пташку. Подбайте, щоб кошеня не забирався на дерево, відволікаючи його спеціальним тренажером, запрошуючи пограти і точити кігтики. З набором «Котячий куб Стефані» дитина зможе розігрувати цілі історії, доглядаючи за домашнім улюбленцем і балуючи його. А щоб розширити ігрові можливості, можна поєднати набір з іншими моделями LEGO Friends.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: