Виробник: LEGO
Модель: 41411
Наявність: Немає у наявності
Вік: 6+
Деталей: 47
Фігурок: 1
Оригінальна назва: Stephanie's Summer Play Cube
Старт продажу: вересень 2020
Розміри: 210мм x 150мм x 50мм
399 грн
Детальніше

Шукаєте класну нову іграшку для свого маленького діджея? Набір «Літня ігрова шкатулка Стефані» (41411) - саме те, що вам потрібно. Він стане ідеальним подарунком для дітей, які люблять виступати на сцені. Подаруйте дітям можливість зануритися в дивовижний світ рольових ігор з цієї скринькою LEGO Friends і уявити себе в ролі діджея, який грає свіжі літні композиції.

Дивовижна шкатулка LEGO.

У кишенькових літніх скриньках LEGO Friends ховаються загадкові тваринки самих різних кольорів. Дітям сподобається колекціонувати їх і створювати власний зоопарк забавних звіряток! Всі аксесуари для ігор на пляжі LEGO Friends можна дістати зі скриньки, щоб грати з ними окремо. Їх також можна прикріпити до основи шкатулки, так що деталі більше ні за що не загубляться в дорозі! Кожну шкатулку можна розділити на дві частини, щоб поділитися радістю з подружкою.

Ігрові шкатулки дозволяють дітям відчути атмосферу, що панує в світі LEGO Friends. Зберіть усі п'ять скриньок, щоб створити з них найнеймовірніші конструкції. Познайомте дітей з містом Хартлейк Сіті, де вони зможуть чудово повеселитися зі своїми кращими подружками.

Цю кумедну шкатулку розміром трохи більше 8 см в ширину і 6 см у висоту можна взяти з собою в гості, щоб поділитися радістю з подружками. Колекційні шкатулки зроблять довгу дорогу не такою нудною.

playzone.com.ua – офіційне LEGO Friends.

Доставка в будь-яке місто України:
від 2500 грн. - БЕЗКОШТОВНО.
до 2499 грн. - 50-70 грн.
Самовивіз: БЕЗКОШТОВНО.

Оплата:
Готівкою при отриманні.
Приват 24 (перевод на карту).
Накладений платіж (за рахунок одержувача).
Детальніше
Доставка в будь-яке місто України
Обмін / Повернення
Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України".
Детальніше

Написати відгук

Ваше Ім’я:


Ваш відгук: Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Оцінка: Погано           Добре

Введіть код, вказаний на зображенні: